Novo Nordisk

I4c has a highly qualified and experienced dynamic team, from project management to design and layout, and their flair for interior decor. I enjoyed working with such a team of stature. We had contracted i4c to complete the space planning and fit-out as well as the relocation. Their hands on approach is amazing and i guess that is what makes them a successful company. We are also proud to show off the work that they have done for Novo Nordisk.

Debasis Guha
Head of Finance
Novo Nordisk

Reception

Novo Nordisk’s new building is situated in Morningside Sandton, into a building with a beautiful triple volume detail to the reception area.

Canteen

The Canteen space was strategically sited adjacent to the reception in order to promote it as an “activity hub” and it is continuously activated by the staff, visitors, and clients alike. Staff lunches and Barista coffee is provided.

Cafes

The cafe areas to each floor were created to be bright, dynamic spaces that would foster informal interaction and encourage client and community engagement.

Formal & Casual Meeting Rooms

Meeting facilities with a coffee area located centrally for clients and staff alike to help themselves to refreshments before meetings or during breakouts.

The open office space features a variety of collaborative areas that serve daily staff needs, while centrally located shared spaces encourage interaction.