Coca-Cola Beverages SA

Hi Catherine,

 

Thank you and hope you are well too.

 

I hope this email will suffice as a reference letter for the Head Office Upgrade.

 

I4c was given the bold task to take two dated buildings and transform them into one, modern, efficient office space. I4c was part of the journey from conceptual design, detailed design working closely with the architects, construction and ultimately final office fit-out.

 

This project was a success! I4c were professional even with all the challenges that came about, attention to detail was evident and the final product was top-notch.

We have partnered with i4c on several other projects and they come highly recommended.

 

Eleonora Odgers

Manufacturing Manager

Reception

To revitalize an outdated workplace CCBSA engaged Interiors for Change to re-stack, and redesign two floors of its corporate headquarters. The result is an efficient, collaborative and dynamic environment that promotes wellness and employee satisfaction.

Waiting Areas

Staircase

An interconnecting staircase joins the two floors, providing flow among staff. The well recognized Coca-Cola red was used for the treads and balustrade to create a statement piece. African mural art to the landings was painted by a local graffiti artist.

Formal & Casual Meeting Rooms

Each floor comprised of work neighbourhoods formal & informal meeting areas, collaboration spaces and Cafe areas.

Boardroom

Cafes

Each of the four cafe areas was designed with a different look and feel that was based on the 2009 Coca-Cola Campaign “Open Happiness”. These areas were positioned centrally to each wing to improve employee collaboration and interaction.

Canteen

Casual Meeting Rooms in Office Area

Desking

The open office floor plan breaks down barriers and enhances communication. Every employee has a Locker unit for limited storage and personal affects. Collaboration areas, break away spaces and Focus rooms are scattered across the floor plate creating more interesting pockets of work areas.